Watcheye

Watcheye

Watcheye is een jong, enthousiast bedrijf dat zich focust op AIS voor jachten en bijbehorende toepassingen. Met de start in 2010 merkten we dat er nog veel vragen waren over de techniek en mogelijke aansluitingen. Daarom besloten we om niet een breed assortiment aan navigatieapparatuur te ontwikkelen onder de merknaam Watcheye, zoals aanvankelijk het plan was, maar om ons te verdiepen en te specialiseren in AIS.

 

Watcheye

Activiteiten

  • Vraagbaak
  • Organiseren van presentaties
  • Deelnemen aan beurzen en evenementen
  • Winkels en installateurs informeren en instrueren
  • Het ontwikkelen van nieuwe toepassingen, zoals de Watcheye wifi Wave
  • Het vinden van aanvullende apparatuur, die naar ons idee een waardevolle toevoeging is, zoals de mini GPS

In de afgelopen jaren heeft Watcheye een speciale band opgebouwd met de wedstrijdzeilerij. We steunen de organisatie en de deelnemers in het short handed zeilen en we zijn leverancier van het grootste merk voor wedstrijdzeilers in Europa: NKE.

De ervaring leert dat elk schip anders is ingericht en uitgerust. Daarom biedt Watcheye ondersteuning en kennis om de beste oplossing te bedenken voor elke situatie. Aarzel niet om contact op te nemen als u advies nodig heeft over uw gewenste configuratie.

Digital Dutch line

Met de  Digital Dutch line combineert Watcheye uitmuntende technologie met een esthetisch ontwerp om veiligheid aan boord te vergroten. Door de combinatie van NMEA0183 en NMEA2000 is het compatible met íeder systeem.

De multiplexfunctie die Watcheye eerder introduceerde is ook geïntegreerd in de Digital Dutch line. Deze toepassing maakt het mogelijk om andere apparatuur, via de AIS, ook op het kaartsysteem aan te sluiten.

Alle apparatuur is waterdicht, werkt op 12V en verbruikt erg weinig stroom.