Watcheye wireless!

Vol trots presenteren wij u de nieuwe Watcheye wifi Wave. Deze module maakt draadloos navigeren tot de nieuwe standaard. We hebben er aardig wat tijd in gestoken om tot een goed resultaat te komen. We hebben geluisterd naar uw wensen (AIS-data draadloos maken voor een fatsoenlijke prijs) en daar zijn we mee aan de slag gegaan. En zo hebben we in samenwerking met onze Franse vrienden van NKE de Watcheye wifi Wave ontwikkeld.

De Watcheye wifi Wave wordt gekoppeld aan de AIS en zendt alle data draadloos door naar uw iPad, tablet en/of smartphone. Naast de AIS is er de mogelijkheid om ook andere apparatuur aan de Wave te koppelen, waarmee u de belangrijkste data altijd binnen handbereik heeft. Verder heeft de Wave een bedrade uitgang, zodat de gekoppelde apparatuur ook nog steeds verbonden kan worden met bijvoorbeeld uw kaartplotter.

Welke app voor AIS weergave?

Er zijn verschillende prachtige apps beschikbaar in iOS en Android die AIS weergave ondersteunen. Let er echter op dat de meeste apps gebruik maken van internet data, zoals van websites als marinetraffic. Deze zijn absoluut niet geschikt voor navigatie aan boord. De beste app naar ons idee is iNavx, een zeer uitgebreide navigatie app met gebruik van Navionics kaarten.

De Watcheye AIS app wordt op dit moment vernieuwd en verwachten we pas eind dit jaar in de Stores. Ook hier zijn we benieuwd naar uw wensen: wat is een absolute must in deze App?

Alle technische specificaties vindt u op de productpagina. Heeft u vragen? Aarzel dan niet om contact op te nemen.

Watcheye wireless